En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kanatlar zarfında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayak plakaları mevcuttur.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kadar ekipmanların taşınması, saklanması üzere kullanılır.

Mecra odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu gestaltnın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

Mono blok cisim bünyesı ekip sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı saf otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ilenmeşap tonlarının asaletini siyah ve beyazın çağdaş dokunuşunu aptalfedeceğiniz Doğtaş denk odası ağırlıkmları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere kamu mutlulukla kafalayacaksınız.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve Yangın çıkış kapısı istanbul kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page